30° / 17° Poc tapat

Text de l'alcalde de La Portella: Conversa amb en Gabriel.

Text de l'alcalde de La Portella: Conversa amb en Gabriel.
Text de l'alcalde de La Portella: Conversa amb en Gabriel.

DIMECRES 29 DESEMBRE 2021

L’alcalde de La Portella ha conversat a la falda de l’olivera de la pau amb un veí emblemàtic de la nostra vila, en Gabriel. Ens deixa aquests pensaments:


“Moments tendres i amb una bona companyia durant les festes de Nadal. Converses i records amb tendresa, estima, respecte i valors. Són els sentiments que em transmet el Gabriel tot contemplant al fons la posta de sol de Ponent.
Una vegada més, em sento afortunat de poder gaudir de la seva presència al meu costat. La sensació de pau que transmet, és el que dona sentit a les festes nadalenques.
Avui, 29 de desembre del 2021 , després d’un any dur en tots el sentits, poder gaudir durant uns moments (són pocs, però intensos d’emocions) al costat d’un veí el qual respecto i admiro
Amb el seu permís, m’atreveixo a dir que en Gabriel és el meu amic. És pur. No sent enveja, odi, rancúnia... cap a cap persona o veí. Dels seus llavis en surten paraules tendres i senzilles però al mateix temps plenes d’amor. Amor cap als altres, sense importar que siguin persones, animals o vegetals. Amor a tot i per tot.
Paraules i sentiments a la falda de l’olivera son els que donen sentit a continuar treballant pel nostre poble. Creieu-me quan us dic que aquest moment d’avui al tard, amb la posta de sol amb en Gabriel, ha estat un moment en el que m’he sentit plenament feliç! I com a veí i alcalde us volia transmetre aquestes sensacions a tots els portellans i portellanes.
Us convido a que en aquest proper any nou, mirem de ser més optimistes, i mirem d’afrontar el dia a dia amb la mateixa mirada i sentiment amb la que avui mirava el Gabriel.
Tots hi hem de posar el nostre gra de sorra, per una Portella millor!”

Miquel Carles Català i Visa, 29 de desembre de 2021