Serveis

Serveis

El centre disposa de menjador escolar oferint als pares i mares que vulguin la possibilitat de deixar als seus fills a dinar a l’escola. Oferim la possibilitat de dinar amb carmanyola seguint un menú pautat des de l’escola per tal d’oferir als infants un menú equilibrat.

Des de fa uns anys, a la nostra escoleta oferim el servei de logopèdia amb el Despatx de logopèdia Alba Sánchez. És un servei que es pot contractar en cas que ho necessiti el vostre fill/a. Amb la logopeda podeu treballar les dificultats en la succió, masticació, deglució atípica. També treballen per ajudar a corregir la respiració oral, els trastorns de la veu, de la parla i del llenguatge. La logopeda és trasllada un cop o dos per setmana al nostre centre i l’infant que ho necessita pot realitzar la sessió amb ella dins del nostre centre i en horari lectiu.

Aquesta és una activitat extraescolar amb l’objectiu que l’infant aprengui una nova llengua mitjançant les cançons i els jocs proposats per la mestra anglesa. Tenim la sort de tenir una mestra nadiva això fa que l’aprenentatge de la llengua oral sigui encara molt més precisa. Aquesta extraescolar, va dirigida als infants del centre i es realitzarà cada dimecres de 9:25 a 10:15h. El pagament seran 27 euros mensuals que s’abonaran directament a l’acadèmia L’ESCOLA d’Almenar. No és una activitat obligatòria.

A la nostra escoleta donem suport a les mares que fan alletament matern, per això elles disposen d’un espai creat pel centre on hi poden donar el pit d’una manera natural, tranquil, la i respectuosa amb l’infant. El nostre racó, es troba al hall de l’escola. Ja fa anys que som de l’Associació AMICS DE LA POPA, aquesta és una associació creada per tres llevadores que dona suport a les famílies que han escollit criar al seu fill/a amb lactància materna.

En la primera reunió de famílies que fem al setembre, les mestres proposen als pares un llistat de xerrades que els hi podria interessar per assistir en aquest curs, també es proposa i es deixa el llistat obert per qualsevol nova proposta per part de les famílies. Un dels objectius d’aquestes xerrades és fer cohesió de grup pares i escola bressol a la vegada on ens formem i ens informem sobre temes que puguin ser de rellevant importància per als pare si mares dels nostres infants. Enguany tenim previstes algunes activitats com ara: - "Els límits en els infants" amb la psicòloga Núria Roure - " El son en els infants" amb l'experta en trasntorns del son i psicòloga Núria Roure - “Emocions dins de l’aula” amb l’educador Manel Fernández - “Límits i rabietes” amb la Psicòloga Goretti Miró - Centre de logopèdia Alba Sánchez, amb la xerrada Comunicació i llenguatge - “Sense mocs” a càrrec del Centre especialitzat en fisioteràpia respiratòria VUITONZE

Com bé sabeu de la importància en la formació continuada, les mestres i educadores ens hem d’anar formant cada any per poder estar a l’ordre del dia en les últimes novetats en el món de l’educació. Per això des de La Portella organitzem cursos un o dos cops per trimestre per tal de poder aprendre noves tècniques i nous recursos per poder aplicar a les nostres aules. En aquestes formacions venen la majoria d’equips docents de les escoles bressol de la nostra zona, d’aquesta manera també compartim vivències i experiències entre les mateixes mestres i educadores.